La Diputació de Girona convida a les jornades per impulsar les comunitats locals d’energia

Inici | Novetats | La Diputació de Girona convida a les jornades per impulsar les comunitats locals d’energia

Arreu de Catalunya està creixent el nombre d’iniciatives que promouen la producció energètica per a l’autoconsum en el camí d’una transició energètica sostenible i més justa per a la ciutadania. En aquest sentit, el servei de Medi Ambient de la Diputació de Girona ha programat les Jornades de comunitats locals d’energia a les comarques gironines que se celebraran a Vilablareix i a la Vall d’en Bas el 16 i 17 de novembre.

Des de l’Amep, assistirem i convidem a assistir a les jornades per conèixer i compartir projectes impulsats des de les administracions locals, per part de diferents sectors econòmics i també iniciatives ciutadanes. Totes, possibilitats d’inspirar noves comunitats que se sumin a l’avenç cap a la transició energètica.

En aquest enllaç es pot consultar el programa i per inscriure’s, es pot fer en aquest enllaç abans del 14 de novembre.

El dia 17 de novembre a la tarda a la Vall d’en Bas, les jornades són dirigides principalment a la ciutadania i, per facilitar l’assistència a aquelles persones adultes amb infants, s’ha organitzat una activitat paral·lela dirigida a infants entre 6-12 anys anomenada “Endolla’t: En Doll i el consum energètic”.