Es convoca la primera Assemblea general ordinària del nou mandat 

Inici | Novetats | Es convoca la primera Assemblea general ordinària del nou mandat 

La Comissió executiva de l’Associació de Municipis i Entitats per l’Energia Pública ha aprovat la convocatòria de l’Assemblea general ordinària que se celebrarà el 19 de desembre vinent. Aquesta jornada donarà el tret de sortida de la nova etapa de l’Associació un cop configurats els nous governs municipals i designats els nous representants després de les darreres eleccions. 

Representants dels municipis i entitats associades a l’Amep en l’AGO celebrada l’1 de desembre del 2022 a Barcelona.

L’activitat de l’Amep al llarg del 2023 ha estat molt intensa tot i el context electoral; tant en l’àmbit estrictament municipal com per l’avançament de les eleccions generals. Ha estat un període en el qual s’ha treballat enèrgicament per estructurar internament l’Associació amb la constitució de la Comissió assessora i el desenvolupament del pla de comunicació, entre altres accions.  

A més, en aquest període també s’ha aprofundit en els contactes institucionals i s’han elaborat quatre estudis tècnics i divulgatius en pro de l’energia pública. En aquest sentit, tal com situa Patrícia Reche, que agafa el relleu de Carles Caballero en la presidència com a representant de l’Ajuntament de Terrassa, l’horitzó del 2024 és consolidar l’estructura per impulsar noves passes que permetin créixer enfora i així situar l’Amep com a referent del món local en la transició energètica justa, democràtica i sostenible.

A més, en aquest període també s’ha aprofundit en els contactes institucionals i s’han elaborat quatre estudis tècnics i divulgatius en pro de l’energia pública. En aquest sentit, tal com situa Patrícia Reche, que agafa el relleu de Carles Caballero en la presidència com a representant de l’Ajuntament de Terrassa, l’horitzó del 2024 és impulsar noves passes que permetin créixer enfora i així situar l’Amep com a referent del món local en la transició energètica justa, inclusiva, democràtica i sostenible.

És per això que la Comissió executiva —l’òrgan col·legiat de caràcter permanent que regeix, administra i representa l’Amep— s’ha reunit per aprovar l’ordre del dia i la convocatòria de la primera Assemblea general ordinària d’aquesta legislatura que se celebrarà de forma telemàtica el 19 de desembre vinent a partir de les 9 h. Així, la trobada servirà per aprovar el pressupost i el pla de treball del 2024, a més d’informar de la gestió del 2023 i presentar els dos nous estudis restants que s’estan treballant.