Dos estudis sobre la distribució elèctrica seran el plat fort de la 5a AGO de l’Amep

Inici | Novetats | Dos estudis sobre la distribució elèctrica seran el plat fort de la 5a AGO de l’Amep

La 5a Assemblea General Ordinària de l’Amep se celebrarà a Lleida el dimecres 29 de març amb la presentació de dos estudis, un de jurídic i un altre de recerca periodística, sobre la xarxa de distribució d’electricitat a Catalunya. 

Els 116 municipis i entitats associades a l’Amep estan convocades a la 5a Assemblea General Ordinària que, aquesta vegada, se celebrarà a Ponent. Al llarg del matí, al Palau de Congressos La Llotja de Lleida, es retrà compte del desenvolupament del Pla d’actuació 2023 i de la situació econòmica de l’Amep, a més d’aprovar l’adhesió a la Plataforma per Recuperar l’Energia i ratificar l’adhesió al Manifest per la Transició Ecosocial sorgit del fòrum celebrat a Barcelona el passat mes de febrer i en el qual va participar l’Amep.

L’Assemblea també serà l’escenari per compartir la feina que hem estat fent els darrers mesos amb l’objectiu de crear coneixement i incidència cap a la gestió pública de l’energia. Per una banda, l’Estudi jurídic sobre la xarxa de distribució d’electricitat a Catalunya, a càrrec de Jorge Andrey, advocat i expert energètic a Schlaich Dauss i, per altra banda, l’Estudi de recerca, documentació i anàlisi sobre la distribució de l’electricitat a Catalunya, a càrrec de Jordi Bigues, periodista i activista ecologista. 

Programa

09 – 10 h Acreditació dels representants. Cafè.

10 – 10:30 h Benvinguda de l’Alcalde de Lleida, Sr. Miquel Pueyo.

10:30 – 12:30 h 5a Assemblea general ordinària. Presentació de l’Estudi jurídic sobre la xarxa de distribució d’electricitat a Catalunya, a càrrec de Jorge Andrey de Schlaich Dauss. I de l’Estudi de recerca, documentació i anàlisi sobre la distribució de l’electricitat a Catalunya, a càrrec de Jordi Bigues.

12:30 – 13:00h Atenció als mitjans de comunicació.