L’Amep acompanya l’empresa pública L’Energètica en la seva presentació

Inici | Novetats | L’Amep acompanya l’empresa pública L’Energètica en la seva presentació

El dimecres 24 de gener l’Amep va ser present al Palau Robert de Barcelona en la presentació de L’Energètica, la nova empresa pública de la Generalitat de Catalunya, creada per produir i subministrar energia d’origen renovable. 

La col·laboració ja és estreta des de la seva creació el març del 2023 i, gairebé un any després, refermem el compromís i l’aliança per tal d’avançar cap a la transició energètica de forma justa, democràtica i participativa. En les setmanes vinents ens tornarem a reunir per compartir horitzons de treball plegats. 

L’empresa pública ja ha instal·lat 17 megawatts d’energia renovable i en té més de 30 en tràmit. L’objectiu és cobrir el 100% de les teulades dels edificis del Govern el 2030 amb panells solars perquè “un dels objectius és garantir la sobirania energètica de la mateixa Generalitat per després garantir la del país”, segons va argumentar Ferran Civit, president de L’Energètica, que també va recordar que “la gent i el territori han de ser coprotagonistes de la transició energètica”.