Expertes i acadèmiques de l’àmbit de l’energia, la terra i l’aigua se citen a la UAB per fer possible una transició justa a Catalunya

Inici | Novetats | Expertes i acadèmiques de l’àmbit de l’energia, la terra i l’aigua se citen a la UAB per fer possible una transició justa a Catalunya

Persones expertes i acadèmiques de l’àmbit de l’energia, la terra i l’aigua, s’han citat a la Universitat Autònoma de Barcelona per compartir experiències i reflexions sobre com fer possible una transició justa a Catalunya. L’ Amep ha participat en la trobada “Energia, aigua, terra: Construir aliances per a una transició justa i sobirana a Catalunya“.

L’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals-Universitat Autònoma de Barcelona (ICTA-UAB) ha aplegat representants de diferents moviments socials i lluites territorials en matèria energia, aigua i terra, i acadèmics de diferents universitats amb l’objectiu de compartir estratègies i narratives, així com apropar la feina de la universitat a les necessitats dels moviments socials.

La finalitat del taller és establir un diàleg on explicar en què s’està treballant, quines són les lluites i com l’ICTA-UAB pot recolzar els diferents actors des de l’acadèmia.